tempeh sporer
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
-
Perfekt till soja eller linser
Perfecto para soja o lentejas
Översätts från naturitas.es
Se original
tempeh sporer recensioner
Baserat i 1 recension
-
5 stjärnstjärnor1
-
4 stjärnstjärnor0
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Tempeh-kin är sporerna från Rhizopus Oryzae som används specifikt för att göra tempeh. Denna sort av sporer producerar en stor mängd vitt mycel, vilket gör det lätt att få en bra tempeh.
Intagsläge
Det rekommenderas att göra det du måste odla dessa sporer på kokta sojabönor eller något annat substrat du vill ha. 3 g sporer per 600 g torra sojabönor.
Lagringsförhållanden
Förvara på ett kallt, torrt ställe
Ingredienser
Rhizopus oryzae, ris, sojabönor.
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
1 frågor
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.