Sylt och konserver
Njut av smaken av dina favoritfrukter året runt med vårt urval av sylt och sylt. Välj bland ett brett utbud av ekologisk sylt, fruktkompotter, sylt och gelé.
Njut av smaken av dina favoritfrukter året runt med vårt urval av sylt och sylt. Välj bland ett brett utbud av ekologisk sylt, fruktkompotter, sylt och gelé.
Filtrera efter
Sortera efter
Njut av smaken av dina favoritfrukter året runt med vårt urval av sylt och sylt. Välj bland ett brett utbud av ekologisk sylt, fruktkompotter, sylt och gelé.
Skillnad mellan sylt, kompott och sylt
Det finns olika tekniker för att göra fruktkonserver, de vanligaste är:
- Sylt: den är gjord av krossad eller hackad färsk frukt och socker, även om det också finns sylt utan tillsatt socker. De mest kända är persika-, jordgubbs- eller päronsylt, även om det finns många andra smaker som fikonsylt, blåbärssylt, apelsinsylt osv.
- Sylt: den har större fruktbitar och till och med hela frukter, nedsänkta i sirap. Den är sötare och tjockare än sylt och du kan hitta olika smaker som persikosylt eller aprikossylt.
- Kompott: detta är kokt och konserverad frukt, med inget eller mycket lite tillsatt socker. Det är ett idealiskt system för små frukter som blåbärskompott, björnbärskompott, röd fruktkompott, etc.
Utöver dessa tre finns det andra typer av konserverade frukter som gelé (liknande gelatin) eller kvitten och andra ekologiska sötsaker som är gjorda med frukt.
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.