Älskling
Hirs är mycket populär i Afrika och Asien och används alltmer i naturlig mat tack vare dess näringsegenskaper. Hirsens egenskaper inkluderar ett högt bidrag av energi, vitaminer och mineraler. Dessutom är den låg i fett och natrium och är glutenfri, vilket gör den idealisk för personer med celiaki.
Hirs är mycket populär i Afrika och Asien och används alltmer i naturlig mat tack vare dess näringsegenskaper. Hirsens egenskaper inkluderar ett högt bidrag av energi, vitaminer och mineraler. Dessutom är den låg i fett och natrium och är glutenfri, vilket gör den idealisk för personer med celiaki.
Filtrera efter
Sortera efter
Hirs är mycket populär i Afrika och Asien och används alltmer i naturlig mat tack vare dess näringsegenskaper. Hirsens egenskaper inkluderar ett högt bidrag av energi, vitaminer och mineraler. Dessutom är den låg i fett och natrium och är glutenfri, vilket gör den idealisk för personer med celiaki.
Hos Naturitas kan du hitta alla typer av hirs du behöver för att förbereda läckra hälsosamma eller veganska recept: spannmålshirs, skalad hirs, puffad hirs, hirsflingor...
Hirsegenskaper
Hirs är ett flitigt konsumerat spannmål i Asien och Afrika som utmärker sig för sitt energivärde och höga innehåll av vitamin B, vilket stärker immunförsvaret och hudens hälsa. Den har också flera mineraler, främst järn och magnesium. Dessutom är en annan av egenskaperna hos hirs att den inte innehåller gluten, vilket gör den lämplig för personer med celiaki.
På grund av dess egenskaper och smältbarhet är det en rekommenderad produkt för alla som satsar på naturlig mat. Dessutom är det att ta hirs särskilt indicerat i fall av trötthet och fysisk svaghet, under graviditet eller amning eller i stressiga situationer. Hirs för idrottare rekommenderas också starkt på grund av dess höga energiinnehåll, samt hirs för viktminskning då den är fettsnål och rik på fibrer.
hur man lagar hirs
Eftersom hirsen är ett frö kräver den en beredningsprocess som liknar ris. För att koka hirs måste du koka den i en halvtimme, var noga med att inte överkoka den så att den inte blir blöt eller kakad. Sedan är det bara att rinna av den och den är redo att läggas till i alla typer av hirsrecept. Vi kan använda den i många rätter, från sallader och röror, till köttbullar och veganska hamburgare, krämer eller till och med soppor.
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.