kombu tång
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
Vegan- Den innehåller ingen ingrediens i djurens ursprung
-
Glutenfri Det garanterar att gluteninnehållet i slutprodukten är lika med eller mindre än 20 mg / kg
-
Konserveringsmedel gratis Den innehåller inte tillsatser som förlänger produktens hållbarhet
-
BIO-EKO Organisk jordbruksproduktion, som respekterar miljön och är fri från bekämpningsmedel och transgen
-
Algamar är mitt favoritmärke av tång, jag kombinerar kombu för skedrätter, grönsakskakor... Dess egenskaper är oföränderliga och väldigt läckra!
Algamar es mi marca favorita de algas, combino kombu para platos de cuchara, pasteles de verduras... Sus propiedades son inmutables y muy ricas!
Översätts från naturitas.es
Se original -
Mycket bra kvalitet och jag gillar även dess presentation
Muy buena calidad y me gusta hasta su presentación
Översätts från naturitas.es
Se original -
Första gången jag äter dem, väldigt goda!
Première fois que je les mange, très bon!
Översätts från naturitas.fr
Se original -
Bra, för perfekt benbuljong
Buenas, para caldo de huesos perfectas
Översätts från naturitas.es
Se original -
Jag älskar dem. Dessa alger är mycket bra.
Me encantaron. Muy buenas estas algas.
Översätts från naturitas.es
Se original
kombu tång recensioner
Baserat i 67 recensioner
-
5 stjärnstjärnor53
-
4 stjärnstjärnor12
-
3 stjärnstjärnor2
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Kombu-alger från Algamar är ett torrt atlantiskt alger, av köttig konsistens, som lever på djupt vatten och kan mäta sig upp till två meter.
Indikation
Stora brunalger, som lever på ett medeldjup av 12 m. Speciellt rik på alginsyra, med köttig konsistens, används den i köket för att tillsätta smak eller som en annan grönsak. Dess glutaminsyra mjukar upp baljväxter. Den har en mättande effekt och är rik på mineraler, speciellt kalcium och magnesium.
Intagsläge
Det rekommenderas att förbereda i ugnen eller laga mat
Ugn: Grädda i förväg i 5 minuter vid 200ºC utan blötläggning, eller passera genom en mycket het stekpanna. För soppor, grönsaker, grytor, tortillas, empanadas...
Tillagning: 20 minuter i tryckkokare eller i kokande vatten i 1 timme, tillsammans med baljväxter (linser, kikärter, etc...).
Försiktighetsåtgärder
Om den vita färgen dyker upp i alger beror det på dess egna salter, som fungerar som naturliga konserveringsmedel.
Lagringsförhållanden
Förvara i stängd påse.
Ingredienser
Kombu tång, Kombu tång.
Certifikat
ES-ECO-022-GA
Näringsbord
-
För
-
Energiskt värde243 kcal
-
Lipidfetter0.1 g
-
Mättade fettsyror0.1 g
-
Kolhydrater / kolhydrater35.9 g
-
Socker0.5 g
-
Kostfiber30.5 g
-
Proteiner9.3 g
-
Salt2.37 g
-
Jod1.06 μg
Specifikationer
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.