Terrasana
Kombu Bio
70,30 kr Msrp Price 79,37 kr
Behöver hjälp ?
Endast i appen! 5% rabatt på din första beställning. Kupong: APPLOVERS

Kombu Bio

50 g
-11%
Butiksrecension (4,70 / 5) EXCELLENT
Kombu är en smakrik, jodrik tång som du kan tillaga med ris eller bönor för att ge mer smak (umami) till din maträtt. Kombu kommer från den kalla norra ön Hokkaido i Japan.
Visa beskrivning
70,30 kr Msrp Price 79,37 kr
I lager
Köp det idag och ta emot det från
Vi kan inte bekräfta leveransdatumet. Kontakta oss för mer information.
Butiksrecension (4,70 / 5) EXCELLENT
  • Säker betalning med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Returnera

Du kan returnera din produkt, om den inte har använts och i sin ursprungliga förpackning, inom 14 dagar från det bekräftade leveransdatumet i beställningen.

Vi kommer att förklara hur beställningen returnerar fungerar steg för steg:

  1. Kontakta vår kundtjänstavdelning som anger beställningsnumret.
  2. Packa och förbered paketet.
  3. Leverera paketet till transportören.
  4. Vänta på återbetalningen på din betalningsmetod.

Hur kan jag begära återbetalning?

Produktvärden

  • Vegan-
    Den innehåller ingen ingrediens i djurens ursprung
  • Glutenfri
    Det garanterar att gluteninnehållet i slutprodukten är lika med eller mindre än 20 mg / kg
  • Inget tillsatt socker
    Inget socker med sötningsegenskaper har tillsatts till produkten.
  • Jästfri
    Indikerar frånvaro av jäst eller derivat, men kan innehålla spår
  • Inget salt tillsatt
    Det har inte tillsatts till produktnatrium eller salt.
  • BIO-EKO
    Organisk jordbruksproduktion, som respekterar miljön och är fri från bekämpningsmedel och transgen

Beskrivning

Frågor och svar (0)

Beskrivning

Kombu är en smakrik, jodrik tång som du kan tillaga med ris eller bönor för att ge mer smak (umami) till din maträtt. Kombu kommer från den kalla norra ön Hokkaido i Japan.

Indikation

Om du lägger till kombu till din maträtt under tillagningen får riset och bönorna ytterligare smak.

Japanerna använder kombu på samma sätt som de flesta européer använder lagerblad.

Kombu kommer från den norra ön Hokkaido, som har ett kallt klimat som är mycket gynnsamt för kombu-odling.

Kombu innehåller naturligt mycket jod (232,7 mg per 100 g).

Även om kombu i sig är ett bra ämne finns det för vissa grupper en övre gräns för dagligt intag.

Det är därför kombu inte äts, utan snarare används i matlagning.

Bra att veta:

  • Natur vegan
  • Äkta japansk tång
  • De kommer i praktiska remsor
  • De ger en extra smak (umami) till din maträtt
  • De kan tillagas med ris, bönor eller grönsaker.
  • De innehåller den högsta mängden jod av alla alger (232,7 mg per 100 g)
  • De skördas på den kalla japanska ön Hokkaido.
  • Tillverkad i Japan

Intagsläge

Koka 1 eller 1/2 remsa med ris, grönsaker eller baljväxter för extra umami. Ta bort remsan efter tillagning och kassera. Om du vill göra dashisoak, vila 1 remsa kombu och 2 bitar shiitake i 1 liter vatten i kylen i mellan 4 och 20 timmar.

Försiktighetsåtgärder

Kan innehålla spår av: Kräftdjur, fisk och blötdjur.

Lagringsförhållanden

Förvara efter öppning tätt på en torr, mörk plats i rumstemperatur (max 20 ° C).

Ingredienser

Kombu* (Japan).

* = ekologiskt jordbruk

(Näringsvärden gäller för 100 gram beredd produkt.)

Certifikat

NL-BIO-01
SKU: LP-0199133
HVZ6CLEY

Näringsbord

  • För
  • Energiskt värde
    37 kcal
  • Lipidfetter
    g
  • Mättade fettsyror
    g
  • Kolhydrater / kolhydrater
    2.4 g
  • Socker
    g
  • Kostfiber
    9.4 g
  • Proteiner
    1.8 g
  • Salt
    0.53 g

Specifikationer

  1. Det finns inga frågor för den här artikeln än.

Frågor och svar

Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community