Japansk tångsallad
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
Vegan- Den innehåller ingen ingrediens i djurens ursprung
-
BIO-EKO Organisk jordbruksproduktion, som respekterar miljön och är fri från bekämpningsmedel och transgen
Japansk tångsallad recensioner
Baserat i 1 recension
-
5 stjärnstjärnor1
-
4 stjärnstjärnor0
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Tre tångsallad, wakame, kombu och skaldjursspagetti klädd med olja och sojasås. Alger från Galicien kryddade med japansk touch. Blandning av konserverade smaker.
Intagsläge
Färdig att äta, ingen förberedelse krävs. Hela innehållet i burken eller burken används för att klä och åtfölja varma pasta- eller potatissallader med kokta grönsaker. Som garnering för kött, fisk och skaldjur. Med äggröra, cocotte, pocherad eller tillagad på låg temperatur.
Försiktighetsåtgärder
Denna produkt är lämplig för allmänheten, förutom : spädbarn och småbarn.
Lämplig för veganer och vegetarianer.
Lagringsförhållanden
Förvara i rumstemperatur på en sval, torr plats. Bevara från direkt solljus och direktkontakt med marken. När den öppnats, förvara den i kylen och konsumera den konserverade produkten inom 48 timmar och den förpackade produkten inom 5 dagar.
Ingredienser
Tång*, Havsspaghetti, Himanthalia Elongata, Wakame Undaria Pinnatifida, Kombu, Laminaria Ochroleuca (65%), Extra Virgin Olivolja*, Solrosolja*, Sojasås (Soja, Vete, Salt Och Koji), Sesam* Och havssalt.
*Från ekologisk produktion.
Certifikat
ES-ECO-022-GA
Näringsbord
-
För
-
Energiskt värde204 kcal
-
Lipidfetter20 g
-
Mättade fettsyror2.7 g
-
Kolhydrater / kolhydrater2.2 g
-
Socker0.5 g
-
Kostfiber2.2 g
-
Proteiner3.7 g
-
Salt2.2 g
-
Jod4435 μg
Specifikationer
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.