Kenshô
Natto Sporer
140,30 kr Msrp Price 147,49 kr
Behöver hjälp ?
Endast i appen! 5% rabatt på din första beställning. Kupong: APPLOVERS

Natto Sporer

10 g
Butiksrecension (4,70 / 5) EXCELLENT
Natto-kin är initiativtagaren till bacillstången som används för att göra Natto. För att göra natto måste du odla denna förrätt på kokta sojabönor eller något annat substrat du vill ha. Möjligheterna är oändliga.
Visa beskrivning
140,30 kr Msrp Price 147,49 kr
I lager
Köp det idag och ta emot det från
Vi kan inte bekräfta leveransdatumet. Kontakta oss för mer information.
Butiksrecension (4,70 / 5) EXCELLENT
  • Säker betalning med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Returnera

Du kan returnera din produkt, om den inte har använts och i sin ursprungliga förpackning, inom 14 dagar från det bekräftade leveransdatumet i beställningen.

Vi kommer att förklara hur beställningen returnerar fungerar steg för steg:

  1. Kontakta vår kundtjänstavdelning som anger beställningsnumret.
  2. Packa och förbered paketet.
  3. Leverera paketet till transportören.
  4. Vänta på återbetalningen på din betalningsmetod.

Hur kan jag begära återbetalning?

  1. Publicerad den 2024-05-11

    Produkten är mycket fräsch och väl förpackad. Beställningen kom snabbt.

    Everything is very fresh and well packed. Order came quickly.

    Översätts från naturitas.pt

    Se original
  2. Publicerad den 2023-07-29

    Bra produkt. Jag använder den för att göra natto i maskin, men jag har svårt att hitta ett recept på den här maskinen, den som följer med instruktionerna är ganska obskyr och dåligt översatt...

    Bon produit. Je l'utilise pour faire du natto en machine, mais j'ai du mal à trouver une recette pour cette machine, celle procurée avec la notice est plutôt obscure et mal traduite...

    Översätts från naturitas.fr

    Se original

Natto Sporer recensioner

Baserat i 2 recensioner

  1. 5 stjärnstjärnor
    2
  2. 4 stjärnstjärnor
    0
  3. 3 stjärnstjärnor
    0
  4. 2 stjärnstjärnor
    0
  5. 1 stjärna
    0

Beskrivning

recensioner (2)

Frågor och svar (0)

Beskrivning

Natto-kin är initiativtagaren till bacillstången som används för att göra Natto. För att göra natto måste du odla denna förrätt på kokta sojabönor eller något annat substrat du vill ha. Möjligheterna är oändliga.

Intagsläge

1 g per 500 g torra sojabönor rekommenderas.

Lagringsförhållanden

Förvara på ett kallt, torrt ställe

Ingredienser

Ris, sojabönor, Bacillus var Natto.

SKU: LP-0163981
Q2Z1LI2R

Specifikationer

  1. Det finns inga frågor för den här artikeln än.

Frågor och svar

Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community