Natto Sporer
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
-
Produkten är mycket fräsch och väl förpackad. Beställningen kom snabbt.
Everything is very fresh and well packed. Order came quickly.
Översätts från naturitas.pt
Se original -
Bra produkt. Jag använder den för att göra natto i maskin, men jag har svårt att hitta ett recept på den här maskinen, den som följer med instruktionerna är ganska obskyr och dåligt översatt...
Bon produit. Je l'utilise pour faire du natto en machine, mais j'ai du mal à trouver une recette pour cette machine, celle procurée avec la notice est plutôt obscure et mal traduite...
Översätts från naturitas.fr
Se original
Natto Sporer recensioner
Baserat i 2 recensioner
-
5 stjärnstjärnor2
-
4 stjärnstjärnor0
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Natto-kin är initiativtagaren till bacillstången som används för att göra Natto. För att göra natto måste du odla denna förrätt på kokta sojabönor eller något annat substrat du vill ha. Möjligheterna är oändliga.
Intagsläge
1 g per 500 g torra sojabönor rekommenderas.
Lagringsförhållanden
Förvara på ett kallt, torrt ställe
Ingredienser
Ris, sojabönor, Bacillus var Natto.
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.