Breda bruna risnudlar
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
Vegan- Den innehåller ingen ingrediens i djurens ursprung
-
Glutenfri Det garanterar att gluteninnehållet i slutprodukten är lika med eller mindre än 20 mg / kg
-
100% naturlig Tillverkade med naturliga komponenter
-
Organisk Organisk jordbruksproduktion, som respekterar miljön och är fri från bekämpningsmedel och transgen
-
Saltfri Den innehåller maximalt 0,005 g natrium eller motsvarande värde på salt, per 100 g
-
Fettsnål Den innehåller inte mer än 3 g fett per 100 g (fast produkt) eller 1,5 g fett per 100 ml (flytande produkt)
Beskrivning
Mångsidiga, näringsrika och lättlagade bruna risnudlar som ger en autentisk orientalisk touch till alla rätter. Ekologiskt brunt ris av högsta kvalitet och traditionella processer används för att producera dessa mjuka och rejäla glutenfria nudlar.
Intagsläge
Det rekommenderas att blötlägga i nykokt vatten i 10 minuter eller i kallt vatten i 30 minuter. För soppor: Tillsätt de mjukgjorda nudlarna i soppan och låt koka upp. I dagens tidspressade samhälle är dessa nudlar ett snabbt och enkelt sätt att äta gott utan att kompromissa med smaken. Färdig att använda på bara 10 minuter (bara blötlägg utan matlagning krävs) i en mängd olika rätter, men den används oftast för att göra Pad Thai eller läggas till pommes frites. För receptidéer och serveringsförslag, besök vår receptsida.
Ingredienser
Brunt rismjöl* (100%).
(*) Ekologisk odling.
Näringsbord
-
För
-
Energiskt värde352 kcal
-
Lipidfetter2.2 g
-
Mättade fettsyror0.6 g
-
Kolhydrater / kolhydrater73 g
-
Socker0.5 g
-
Kostfiber2.8 g
-
Proteiner8.4 g
-
Saltg
Specifikationer
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.