Ekologiskt glutenfritt bovete
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
Vegan- Den innehåller ingen ingrediens i djurens ursprung
-
Glutenfri Det garanterar att gluteninnehållet i slutprodukten är lika med eller mindre än 20 mg / kg
-
Laktosfri Indikerar laktos frånvaro, men kan innehålla spår
-
BIO-EKO Organisk jordbruksproduktion, som respekterar miljön och är fri från bekämpningsmedel och transgen
-
Jag älskar det och det känns väldigt bra
Me encanta y sienta muy bien
Översätts från naturitas.es
Se original -
Bra kvalitet. Mina fåglar äter inte mycket, men det de äter äter de villigt.
Buena calidad. Mis pájaros no comen mucho pero, lo que comen, lo hacen de buen grado
Översätts från naturitas.es
Se original -
Jag köper det alltid för att baka bröd.
Siempre la compro para hacer pan.
Översätts från naturitas.es
Se original -
bra produkt för att göra bröd, jag mal det och använder det som mjöl
buen producto para hacer pan lo trituro y lo utilizo como harina
Översätts från naturitas.es
Se original
Ekologiskt glutenfritt bovete recensioner
Baserat i 145 recensioner
-
5 stjärnstjärnor128
-
4 stjärnstjärnor17
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Vad är bovete?
Naturitas Bio Glutenfri Bovete är ett frö rikt på fiber och glutenfritt från ekologiskt jordbruk.
Bovete eller bovete, trots att det anses vara ett spannmål, är faktiskt ett frö som kommer från nordöstra Asien.
Den är rik på fibrer, har en mättande effekt och hjälper till att reglera aptiten. Den innehåller också många näringsämnen som B-vitaminer, aminosyror lysin och arginin och är rik på mineraler som mangan, koppar, magnesium och fosfor, vilket gör den idealisk för vegetarisk eller vegansk kost.
Vegansk, ekologisk, glutenfri, laktosfri produkt.
Ursprung: Kina
Hur lagar man bovete?
Bovete kan tillagas med flera tekniker:
- Kokt : det börjar med en tidigare tvätt och en lätt torrrostning, över hög värme och under omrörning. Tillsätt sedan 2 eller 3 koppar vatten för varje kopp spannmål. Koka upp, sänk värmen och låt sjuda i cirka 20 minuter tills vattnet absorberats.
- Ångad : med denna teknik är den väldigt lös. Du kan sprida ut säden med lite olja så att timjan eller lagerblad blandas med ångan och förblir subtilt impregnerad i flingorna.
- Hydraterad : den kan återfuktas genom att lämna den i cirka 12 timmar med vatten (med en andel av ett mått vatten per hälften av spannmål) och sedan koka det med lite mer vatten (en andel till) i 10 minuter.
Matlagning med bovete
Bovete har stor mångsidighet i köket:
- Grytor : spannmålen tillagas för att förbereda traditionella grytor eller polentor.
- Såser : den kan användas som fettersättning och förtjockningsmedel, eftersom 70 % av spannmålen är stärkelse och dess slem är idealiskt för att skapa texturerade såser. I dessa fall är mjöl eller spannmål bäst.
- Crepes eller bröd : du kan använda bovetemjöl eller hela kornet direkt.
Försiktighetsåtgärder
Kan innehålla spår av soja, sesam och nötter.
Lagringsförhållanden
Förvara på en sval och torr plats. Stäng behållaren väl efter användning.
Ingredienser
Ekologiskt odlat bovete.
Certifikat
ES-ECO-019-CT Jordbruk utanför EU
Näringsbord
-
För
-
Energiskt värde357 kcal
-
Lipidfetter2 g
-
Mättade fettsyror0.4 g
-
Kolhydrater / kolhydrater74 g
-
Socker2.1 g
-
Kostfiber5.6 g
-
Proteiner8 g
-
Salt0.01 g
Specifikationer
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
10 frågor
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.