Kenshô
eko kome koji
136,50 kr Msrp Price 147,49 kr
Behöver hjälp ?
Endast i appen! 5% rabatt på din första beställning. Kupong: APPLOVERS

eko kome koji

500 g
Butiksrecension (4,70 / 5) EXCELLENT
Vit ris koji eller ekologisk kome koji är uttorkad. När den väl har aktiverats genom att ge luftfuktighet och temperatur, är den idealisk för att tillaga fermenterad mat och att kombinera rätter, du kommer att bli förvånad över djupet av smak (umami) och sötma som de ger.
Visa beskrivning
136,50 kr Msrp Price 147,49 kr
I lager
Köp det idag och ta emot det från
Vi kan inte bekräfta leveransdatumet. Kontakta oss för mer information.
Butiksrecension (4,70 / 5) EXCELLENT
  • Säker betalning med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Returnera

Du kan returnera din produkt, om den inte har använts och i sin ursprungliga förpackning, inom 14 dagar från det bekräftade leveransdatumet i beställningen.

Vi kommer att förklara hur beställningen returnerar fungerar steg för steg:

  1. Kontakta vår kundtjänstavdelning som anger beställningsnumret.
  2. Packa och förbered paketet.
  3. Leverera paketet till transportören.
  4. Vänta på återbetalningen på din betalningsmetod.

Hur kan jag begära återbetalning?

Produktvärden

  • BIO-EKO
    Organisk jordbruksproduktion, som respekterar miljön och är fri från bekämpningsmedel och transgen
  1. Publicerad den 2023-04-03

    Bra kvalitet!

    Boa qualidade!

    Översätts från naturitas.pt

    Se original
  2. Publicerad den 2023-09-18

    Gör miso från grunden

    Fazer miso de raiz

    Översätts från naturitas.pt

    Se original

eko kome koji recensioner

Baserat i 2 recensioner

  1. 5 stjärnstjärnor
    1
  2. 4 stjärnstjärnor
    1
  3. 3 stjärnstjärnor
    0
  4. 2 stjärnstjärnor
    0
  5. 1 stjärna
    0

Beskrivning

recensioner (2)

Frågor och svar (6)

Beskrivning

Vit ris koji eller ekologisk kome koji är uttorkad. När den väl har aktiverats genom att ge luftfuktighet och temperatur, är den idealisk för att tillaga fermenterad mat och att kombinera rätter, du kommer att bli förvånad över djupet av smak (umami) och sötma som de ger.

Intagsläge

Det rekommenderas att användas för att göra många fermenterade livsmedel som sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, risvinäger, mirin, etc.

Lagringsförhållanden

När den öppnats, förvara på en sval och torr plats.

Ingredienser

Ris*, Aspergillus oryzae.
(*) från ekologiskt jordbruk.

Certifikat

ES-ECO-019-CT

SKU: LP-0163977
E5TM18SF

Näringsbord

  • För
  • Energiskt värde
    346 kcal
  • Lipidfetter
    1 g
  • Mättade fettsyror
    0.1 g
  • Kolhydrater / kolhydrater
    77.8 g
  • Socker
    0 g
  • Kostfiber
    0 g
  • Proteiner
    0 g
  • Salt
    0 g

Specifikationer

  1. Det finns inga frågor för den här artikeln än.

Frågor och svar

6 frågor

Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community