eko kome koji
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
BIO-EKO Organisk jordbruksproduktion, som respekterar miljön och är fri från bekämpningsmedel och transgen
eko kome koji recensioner
Baserat i 2 recensioner
-
5 stjärnstjärnor1
-
4 stjärnstjärnor1
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Vit ris koji eller ekologisk kome koji är uttorkad. När den väl har aktiverats genom att ge luftfuktighet och temperatur, är den idealisk för att tillaga fermenterad mat och att kombinera rätter, du kommer att bli förvånad över djupet av smak (umami) och sötma som de ger.
Intagsläge
Det rekommenderas att användas för att göra många fermenterade livsmedel som sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, risvinäger, mirin, etc.
Lagringsförhållanden
När den öppnats, förvara på en sval och torr plats.
Ingredienser
Ris*, Aspergillus oryzae.
(*) från ekologiskt jordbruk.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Näringsbord
-
För
-
Energiskt värde346 kcal
-
Lipidfetter1 g
-
Mättade fettsyror0.1 g
-
Kolhydrater / kolhydrater77.8 g
-
Socker0 g
-
Kostfiber0 g
-
Proteiner0 g
-
Salt0 g
Specifikationer
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
6 frågor
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.