Pasta till lasagne
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
Vegan- Den innehåller ingen ingrediens i djurens ursprung
-
Vegetarian Det innehåller inte djur, men kan ha derivat av dessa som mjölk, ägg eller honung
-
Den enda dinkellasagne jag kan hitta på marknaden.
La unica lasaña de espelta que encuentro en el mercado.
Översätts från naturitas.es
Se original -
Jag hittade äntligen en dinkellasagne, den är perfekt, den sätts in i ugnen direkt om den är förkokt. Det jag skulle vilja är att det ska vara heltäckande.
Por fin encontrè una lasaña de espelta, queda perfecta, se pone al horno directamente si precocinado. Lo que me gustaría es que fuera integral.
Översätts från naturitas.es
Se original -
Jag gillar att det stavas, man måste koka lasagnen med tillräckligt med béchamel annars blir de lite hårda
Me gusta que sea de espelta, hay que cocinar la lasaña con bastante bechamel si no se quedan un poco duras
Översätts från naturitas.es
Se original -
Jag älskar att kunna göra lasagne med dinkelbotten! Väldigt glad
Me encanta poder hacer lasaña con base de espelta! Muy contenta
Översätts från naturitas.es
Se original -
Mycket god smak, enkla och snabba att tillaga, de behöver inte blötläggas tidigare, de tillagas mycket väl.
Sabor muy bueno, fáciles y rápidas de preparar, no necesitan que estén en remojo previamente, quedan cocidas muy bien.
Översätts från naturitas.es
Se original
Pasta till lasagne recensioner
Baserat i 5 recensioner
-
5 stjärnstjärnor5
-
4 stjärnstjärnor0
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Pasta till lasagne är gjord på dinkelmjöl. För att framställa degen blandas mjölet kontinuerligt med vattnet och knådas till den konsistens som behövs för att kavla och skära degen i breda ark.
Indikation
Dessa torkas i torkugn i många timmar vid låga temperaturer så att fukten inte dras för snabbt från lasagneplattorna och en slät, jämn yta framställs. Slutligen läggs pastan i lådor, vägs och förpackas.
Intagsläge
Det rekommenderas att lägga de okokta lasagneplattorna och resten av ingredienserna i omväxlande lager i lasagnepannan. Täck generöst det översta lagret av pasta med sås och grädda i 200°C i ca 30-44 minuter. Naturata dinkellasagne kan användas för att förbereda kakor som bolognesellasagne. Dess delikata nötaktiga smak passar bra med tomat-, bolognese- och gräddsåser.
Försiktighetsåtgärder
Kan innehålla spår av ägg.
Lagringsförhållanden
Förvara på en fräsch och torr plats.
Ingredienser
Dinkelmjöl typ 812.
Certifikat
IT-BIO-006
Näringsbord
-
För
-
Energiskt värde361 kcal
-
Lipidfetter1.9 g
-
Mättade fettsyror0.4 g
-
Kolhydrater / kolhydrater69.4 g
-
Socker1.7 g
-
Kostfiber0 g
-
Proteiner14.7 g
-
Salt0.01 g
Specifikationer
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
1 frågor
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.