Kvitten
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
Glutenfri Det garanterar att gluteninnehållet i slutprodukten är lika med eller mindre än 20 mg / kg
-
Jag njuter av den, det är andra gången jag köper den
Je me régale c’est la deuxième fois que j’en achète
Översätts från naturitas.fr
Se original
Kvitten recensioner
Baserat i 1 recension
-
5 stjärnstjärnor1
-
4 stjärnstjärnor0
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Kvitten från Santiveri, kvitten är frukten av Cydonia oblonga, med vilken den traditionella kvittensylten görs, mycket uppskattad för sin behagliga smak och konsistens.
Indikation
Kvittenssylt erhålls från siktad frisk frukt, som blandas med fruktos och pektin. Den värms upp till 100-105 ºC för att utveckla pektinet och göra det lättare för fruktosen att tränga in i frukten och därmed uppnå mindre stabilitet. När blandningen är gjord hälls den i formar som är hermetiskt förslutna och går sedan till kyltunnlarna, där den får sin behagliga konsistens. Även om rå kvitten innehåller 13,4 % kolhydrater, överstiger kvittensylt 50 %, eftersom det framställs genom att tillsätta sockerarter, vilket i fallet med Quince Quince Santiveri är fruktos, och därför tolereras bättre av diabetiker. Dess protein- och fetthalt är mycket låg.
Försiktighetsåtgärder
Vid diabetes rekommenderas det att inte överskrida ett dagligt intag av 80 g fruktos, vilket motsvarar 160 g kvittenspasta.
Ingredienser
Per 100g:
Fruktos (49,5%), Citronsyra, Karragenan, Kvittensmassa, Johannesbrödsmjöl.
Näringsbord
-
För
-
Energiskt värde212 kcal
-
Lipidfetter3.5 g
-
Kolhydrater / kolhydrater52.6 g
-
Socker52.6 g
-
Kostfiber0.04 g
-
Proteiner0.45 g
Specifikationer
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.