Glutenfri ciabatta
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
Vegan- Den innehåller ingen ingrediens i djurens ursprung
-
Glutenfri Det garanterar att gluteninnehållet i slutprodukten är lika med eller mindre än 20 mg / kg
-
Laktosfri Indikerar laktos frånvaro, men kan innehålla spår
-
Konserveringsmedel gratis Den innehåller inte tillsatser som förlänger produktens hållbarhet
Glutenfri ciabatta recensioner
Baserat i 1 recension
-
5 stjärnstjärnor1
-
4 stjärnstjärnor0
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Schär Glutenfria Ciabatta-bröd är små, färska, krispiga, glutenfria förkokta bröd.
Intagsläge
Sätt in brödet i ugnen i 10 minuter.
Försiktighetsåtgärder
Kan innehålla spår av senap.
Lagringsförhållanden
Förvara på en kall och torr plats.
Ingredienser
Majsstärkelse, vatten, surdeg 12% (rismjöl, vatten), majsmjöl, rismjöl, vegetabilisk fiber (psyllium), förtjockningsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa; jäst, sojaprotein, solrosolja, extra virgin olivolja 0,9%, salt, surgörande ämnen: citronsyra, vinsyra.
Näringsbord
-
För
-
Energiskt värde230 kcal
-
Lipidfetter3.3 g
-
Mättade fettsyror0.6 g
-
Kolhydrater / kolhydrater42 g
-
Socker3.9 g
-
Kostfiber6.8 g
-
Proteiner4.6 g
-
Salt1.2 g
Specifikationer
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
1 frågor
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.