Umeboshi vinäger
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
Vegan- Den innehåller ingen ingrediens i djurens ursprung
-
Glutenfri Det garanterar att gluteninnehållet i slutprodukten är lika med eller mindre än 20 mg / kg
-
Sockerfri Den innehåller högst 0,5 g socker per 100 g
-
Organisk Organisk jordbruksproduktion, som respekterar miljön och är fri från bekämpningsmedel och transgen
-
Jästfri Indikerar frånvaro av jäst eller derivat, men kan innehålla spår
-
Jag gillar det till sallader eller till och med i quinoarätter eftersom det är ett probiotikum. Det rekommenderades av min nutritionist för tarmfloran
Me gusta para ensaladas o incluso en platos de quinoa ya que es un probiótico.. Me lo recomendó mi nutricionista para la flora intestinal
Översätts från naturitas.es
Se original -
Bra smak och jag älskar dispensern, väldigt praktisk, verkligen.
Sabor bueno y me encanta el dosificador, muy práctico, la verdad.
Översätts från naturitas.es
Se original -
Mycket bra, med denna produkt behöver du inte salt för sallader. Det hjälper också biotan. Du behöver inte lägga mycket, det är inte riktigt vinäger... lite räcker.
Muy bien, con este producto no te hace falta la sal para las ensaladas. Además ayuda a la biota. No hay que poner mucho, no es vinagre realmente... con un poquito basta.
Översätts från naturitas.es
Se original -
I ett väsentligt i skafferiet använder jag det till många saker, jag älskar dess syra- och vinägersmak.
En un indispensable en la despensa, lo utilizo para muchas cosas, su sabor acido y avinagrado me encanta.
Översätts från naturitas.es
Se original -
En riktig upptäckt. Otrolig i egenskaper och i sallader är smaken mycket bra.
Todo un descubrimiento. Increible en propiedades y en ensaladas esta buenísimo el sabor.
Översätts från naturitas.es
Se original
Umeboshi vinäger recensioner
Baserat i 8 recensioner
-
5 stjärnstjärnor8
-
4 stjärnstjärnor0
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Clearspring Umeboshi-vinäger är en syrlig, syrlig smaksättning som är resultatet av inläggning av japanska plommon i daglig saltgurka. En mycket mångsidig krydda som ger en uppfriskande twist till salladsdressingar, kokta grönsaker och marinader.
Intagsläge
Det rekommenderas att lägga till som salladsdressingar, kokta grönsaker och marinader. Använd det som vinäger, men på grund av dess inneboende sälta kan eventuellt salt i ett recept behöva minskas.
Försiktighetsåtgärder
På grund av dess inneboende salthalt, använd sparsamt.
Lagringsförhållanden
Förvara på en kall och torr plats.
Ingredienser
Japanska ume-plommon (72%), havssalt, röda shisoblad* (8%). *från ekologiskt jordbruk. Japan produkt.
Näringsbord
-
För
-
Energiskt värde3 kcal
-
Lipidfetter0.2 g
-
Mättade fettsyror0 g
-
Kolhydrater / kolhydrater0.3 g
-
Socker0.3 g
-
Proteiner0 g
-
Salt19.6 g
Specifikationer
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.