Ekologisk risvinäger
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
Ecocert Organisk produkt certifierad av Ecocert
-
Konserveringsmedel gratis Den innehåller inte tillsatser som förlänger produktens hållbarhet
-
Inga konstgjorda aromer Innehåller inte smaksättande tillsatser
-
BIO-EKO Organisk jordbruksproduktion, som respekterar miljön och är fri från bekämpningsmedel och transgen
-
Mindre stark i smaken än cidervinäger...det förändras
Moins fort en goût que le vinaigre de cidre..ça change
Översätts från naturitas.fr
Se original
Ekologisk risvinäger recensioner
Baserat i 2 recensioner
-
5 stjärnstjärnor2
-
4 stjärnstjärnor0
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Biorisvinäger används i Japan för att tillaga traditionella rätter såväl som i marinader för att minska den starka lukten av viss fisk och kött. Kunskapen om denna japanska tradition i kombination med den otroliga alkemin av jäsning av brunt ris gör denna produkt till en sällsynt och värdefull maträtt, både för sin smak och sina näringsmässiga egenskaper.
Indikation
Denna produkt är sötare än andra vinäger (4,5 % syra), den kommer att ge en speciell arom och en ny fräschör till dina förrätter. Liksom de flesta kryddor i det japanska köket är brunt riskrydda mycket populärt för sina näringsegenskaper. Det stimulerar aptiten, underlättar fixeringen av kalcium och dess enzymer gynnar matsmältningen och assimileringen av maten den åtföljer. I makrobiotisk matlagning prioriteras denna vinäger eftersom den är mjukare, mindre aggressiv och lättsmält.
Intagsläge
Den rekommenderas att använda som klassisk vinäger. Dess söta och sura smak är en fröjd för att göra alla typer av såser och vinägretter, marinader (fisk, tofu, etc.) eller för att avglasa matlagningsjuicer. Det används också traditionellt för att smaksätta makis och sushiris eftersom det, tillsatt efter att sushiris kokats, förbättrar dess konsistens och smak och optimerar dess smältbarhet.
Lagringsförhållanden
Förvara på en sval och torr plats.
Ingredienser
Vatten, Brunt ris *, Jäsning: Aspergillus Oryzae.
(*) Från ekologiskt jordbruk.
Näringsbord
-
För
-
Energiskt värde14 kcal
-
Lipidfetterg
-
Mättade fettsyrorg
-
Kolhydrater / kolhydraterg
-
Sockerg
-
Kostfiberg
-
Proteinerg
-
Salt0.03 g
Specifikationer
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.