Eko vitlökspulver
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
Vegan- Den innehåller ingen ingrediens i djurens ursprung
-
Glutenfri Det garanterar att gluteninnehållet i slutprodukten är lika med eller mindre än 20 mg / kg
-
Färgämnen gratis Innehåller inte färgämnen
-
100% naturlig Tillverkade med naturliga komponenter
-
Laktosfri Indikerar laktos frånvaro, men kan innehålla spår
-
Konserveringsmedel gratis Den innehåller inte tillsatser som förlänger produktens hållbarhet
-
Vegetarian Det innehåller inte djur, men kan ha derivat av dessa som mjölk, ägg eller honung
-
Inget tillsatt socker Inget socker med sötningsegenskaper har tillsatts till produkten.
-
Fettsnål Den innehåller inte mer än 3 g fett per 100 g (fast produkt) eller 1,5 g fett per 100 ml (flytande produkt)
-
BIO-EKO Organisk jordbruksproduktion, som respekterar miljön och är fri från bekämpningsmedel och transgen
Eko vitlökspulver recensioner
Baserat i 1 recension
-
5 stjärnstjärnor1
-
4 stjärnstjärnor0
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Energikänsla organisk uttorkad vitlök erhålls när den skalas och skärs, den torkas vid maximalt 60 grader Celsius, vilket betyder att det inte blir någon tillagning. Den resulterande konsistensen är fantastisk och smaken är mycket koncentrerad. Uttorkning vid låg temperatur gör att alla näringsegenskaper kan bevaras.
Indikation
- Den har otaliga användningsområden som krydda för kött, fisk, grönsaker, sallader, soppor och såser. Att förbereda aiolisås för kokt, rostad potatis eller något annat format är också idealiskt. Den passar bra till alla köksörter och kryddor, en liten mängd uttorkad vitlök förstärker de andra smakerna.
- Det stärker immunförsvaret och dess antioxidanter utövar en skyddande effekt mot cellskador och åldrande.
- Konsumtion av vitlök minskar nivån av dåliga lipoproteiner.
- Den stora nackdelen med att konsumera rå vitlök är dess obehagliga lukt när den väl smälts, eftersom den lukten frigörs genom andedräkt, svett och urin. Med uttorkad vitlök minskar dessa effekter. Även om detta problem inte betyder att du ska sluta konsumera denna krydda, eftersom den har hälsosamma egenskaper, som du kommer att se nedan, en av de äldsta odlade växterna som finns.
Intagsläge
Det rekommenderas att krydda alla salta recept. Dess karakteristiska smak kombineras i nästan alla recept.
Som krydda i baljväxtgrytor, soppor och buljonger. Den är idealisk för att göra tomatsåser, röror eller för att berika en kött- eller fisksmet. Den kryddar även ris, vegetabiliska krämer eller grytor.
Lagringsförhållanden
Förvara på en sval plats (5-15ºC), skyddad från direkt ljus. I torra (RH 55-60%) och rena förhållanden.
När förpackningen har öppnats, stäng hermetiskt och förvara igen under de förhållanden som beskrivs för att undvika exponering för omgivande luftfuktighet, vidhäftning av lukter och föroreningar.
Ingredienser
Ekologisk vitlök.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Näringsbord
-
För
-
Energiskt värde356 kcal
-
Lipidfetter0.3 g
-
Mättade fettsyror0.1 g
-
Kolhydrater / kolhydrater70 g
-
Socker21.3 g
-
Kostfiber5 g
-
Proteiner16 g
-
Salt0.1 g
Specifikationer
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
1 frågor
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.