NAT-ALI
Bifidus Yoghurtjäsning
52,79 kr
Behöver hjälp ?
Endast i appen! 5% rabatt på din första beställning. Kupong: APPLOVERS

Bifidus Yoghurtjäsning

2 kuvert
Butiksrecension (4,70 / 5) EXCELLENT
Vad är NAT-ALI Bifidus Yoghurt Ferment? Natalis Bifidus Yoghurt Ferment är en beredning av frystorkade fermenter i pulverform för att göra dina egna bifidusfermenterade desserter. För en effektiv effekt på din tarmflora rekommenderas att konsumera mellan 1 och 5 miljarder probiotiska bakterier dagligen. En fermenterad dessert gjord med NAT-ALI-jäsningar garanterar dig intaget av denna dos av "bifidus". Hur ser jäsningen till yoghurt ut? Presenteras i små påsar med pulver som bör förvaras torrt och svalt, mjölksyrajäsningen tillsätts direkt till mjölken för en omedelbar åtgärd. Med dubbeldospåsen kan du göra 8 jästa desserter på 125 ml. Med en påse och ½ liter mjölk, förbered 4 läckra hemlagade yoghurtar! Det rekommenderas att använda perfekt rena redskap: lös upp jäsningen i 2 msk mjölk och häll sedan i resten av mjölken lite i taget. Tillsätt enligt dina recept, socker, sylt,... Häll upp i burkar och lägg i en yoghurtmaskin i 8 timmar i genomsnitt Ställ sedan i kylen och låt svalna några timmar innan servering.
Visa beskrivning
52,79 kr
I lager
Köp det idag och ta emot det från
Vi kan inte bekräfta leveransdatumet. Kontakta oss för mer information.
Butiksrecension (4,70 / 5) EXCELLENT
  • Säker betalning med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Returnera

Du kan returnera din produkt, om den inte har använts och i sin ursprungliga förpackning, inom 14 dagar från det bekräftade leveransdatumet i beställningen.

Vi kommer att förklara hur beställningen returnerar fungerar steg för steg:

  1. Kontakta vår kundtjänstavdelning som anger beställningsnumret.
  2. Packa och förbered paketet.
  3. Leverera paketet till transportören.
  4. Vänta på återbetalningen på din betalningsmetod.

Hur kan jag begära återbetalning?

Produktvärden

  • BIO-EKO
    Organisk jordbruksproduktion, som respekterar miljön och är fri från bekämpningsmedel och transgen
  1. Publicerad den 2024-01-16

    Det är tredje gången jag köper. Denna jäst för att göra yoghurt är utmärkt. Använd helst ekologisk lättmjölk.

    Essa é a terceira vez que compro. Esse fermento para fazer iogurte é excelente. De preferência a utilizar leite meio gordo biológico.

    Översätts från naturitas.pt

    Se original
  2. Publicerad den 2023-03-17

    Jag har gjort yoghurt och det blir jättebra.

    He hecho yogures y salen estupendos

    Översätts från naturitas.es

    Se original
  3. Publicerad den 2023-08-06

    Denna produkt fungerar mycket bra och ger en mycket fast yoghurt inom den angivna tiden. Det är väldigt lätt att använda och fungerar bra i en yoghurtmaskin.

    Este produto funciona muito bem e produz um iogurte muito firme dentro do tempo indicado. É muito fácil de utilizar e funciona bem numa iogurteira.

    Översätts från naturitas.pt

    Se original
  4. Publicerad den 2023-08-15

    Yoghurten är alltid mycket konsekvent och välsmakande. Mycket bättre än stormarknadsköpt yoghurt. Jag har redan rekommenderat det till andra.

    O iorgurte fica sempre bem consistente e saboroso. Muito melhor do que o iogurte comprado em supermercado. Recomendei a outras pessoas já.

    Översätts från naturitas.pt

    Se original
  5. Publicerad den 2020-09-26

    Det är första gången jag köper det och jag kommer att upprepa

    Es la primera vez que lo compro y repetiré

    Översätts från naturitas.es

    Se original

Bifidus Yoghurtjäsning recensioner

Baserat i 7 recensioner

  1. 5 stjärnstjärnor
    7
  2. 4 stjärnstjärnor
    0
  3. 3 stjärnstjärnor
    0
  4. 2 stjärnstjärnor
    0
  5. 1 stjärna
    0

Beskrivning

recensioner (7)

Frågor och svar (3)

Beskrivning

Vad är NAT-ALI Bifidus Yoghurt Ferment?

Natalis Bifidus Yoghurt Ferment är en beredning av frystorkade fermenter i pulverform för att göra dina egna bifidusfermenterade desserter. För en effektiv effekt på din tarmflora rekommenderas att konsumera mellan 1 och 5 miljarder probiotiska bakterier dagligen. En fermenterad dessert gjord med NAT-ALI-jäsningar garanterar dig intaget av denna dos av "bifidus".

Hur ser jäsningen till yoghurt ut?

Presenteras i små påsar med pulver som bör förvaras torrt och svalt, mjölksyrajäsningen tillsätts direkt till mjölken för en omedelbar åtgärd.

Med dubbeldospåsen kan du göra 8 jästa desserter på 125 ml. Med en påse och ½ liter mjölk, förbered 4 läckra hemlagade yoghurtar!

Det rekommenderas att använda perfekt rena redskap:

  • lös upp jäsningen i 2 msk mjölk och häll sedan i resten av mjölken lite i taget.
  • Tillsätt enligt dina recept, socker, sylt,...
  • Häll upp i burkar och lägg i en yoghurtmaskin i 8 timmar i genomsnitt
  • Ställ sedan i kylen och låt svalna några timmar innan servering.

Ingredienser

Bifidobacterium Lactis, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Mjölkpulver.

SKU: LP-0108827
BBFUIW2CGXK

Näringsbord

  • För
  • Energiskt värde
    316 kcal
  • Lipidfetter
    13 g
  • Kolhydrater / kolhydrater
    0.1 g
  • Socker
    46 g
  • Proteiner
    30 g
  • Salt
    0.49 g

Specifikationer

  1. Det finns inga frågor för den här artikeln än.

Frågor och svar

3 frågor

Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community