Bifidus Yoghurtjäsning
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
BIO-EKO Organisk jordbruksproduktion, som respekterar miljön och är fri från bekämpningsmedel och transgen
-
Det är tredje gången jag köper. Denna jäst för att göra yoghurt är utmärkt. Använd helst ekologisk lättmjölk.
Essa é a terceira vez que compro. Esse fermento para fazer iogurte é excelente. De preferência a utilizar leite meio gordo biológico.
Översätts från naturitas.pt
Se original -
Jag har gjort yoghurt och det blir jättebra.
He hecho yogures y salen estupendos
Översätts från naturitas.es
Se original -
Denna produkt fungerar mycket bra och ger en mycket fast yoghurt inom den angivna tiden. Det är väldigt lätt att använda och fungerar bra i en yoghurtmaskin.
Este produto funciona muito bem e produz um iogurte muito firme dentro do tempo indicado. É muito fácil de utilizar e funciona bem numa iogurteira.
Översätts från naturitas.pt
Se original -
Yoghurten är alltid mycket konsekvent och välsmakande. Mycket bättre än stormarknadsköpt yoghurt. Jag har redan rekommenderat det till andra.
O iorgurte fica sempre bem consistente e saboroso. Muito melhor do que o iogurte comprado em supermercado. Recomendei a outras pessoas já.
Översätts från naturitas.pt
Se original -
Det är första gången jag köper det och jag kommer att upprepa
Es la primera vez que lo compro y repetiré
Översätts från naturitas.es
Se original
Bifidus Yoghurtjäsning recensioner
Baserat i 7 recensioner
-
5 stjärnstjärnor7
-
4 stjärnstjärnor0
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Vad är NAT-ALI Bifidus Yoghurt Ferment?
Natalis Bifidus Yoghurt Ferment är en beredning av frystorkade fermenter i pulverform för att göra dina egna bifidusfermenterade desserter. För en effektiv effekt på din tarmflora rekommenderas att konsumera mellan 1 och 5 miljarder probiotiska bakterier dagligen. En fermenterad dessert gjord med NAT-ALI-jäsningar garanterar dig intaget av denna dos av "bifidus".
Hur ser jäsningen till yoghurt ut?
Presenteras i små påsar med pulver som bör förvaras torrt och svalt, mjölksyrajäsningen tillsätts direkt till mjölken för en omedelbar åtgärd.
Med dubbeldospåsen kan du göra 8 jästa desserter på 125 ml. Med en påse och ½ liter mjölk, förbered 4 läckra hemlagade yoghurtar!
Det rekommenderas att använda perfekt rena redskap:
- lös upp jäsningen i 2 msk mjölk och häll sedan i resten av mjölken lite i taget.
- Tillsätt enligt dina recept, socker, sylt,...
- Häll upp i burkar och lägg i en yoghurtmaskin i 8 timmar i genomsnitt
- Ställ sedan i kylen och låt svalna några timmar innan servering.
Ingredienser
Bifidobacterium Lactis, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Mjölkpulver.
Näringsbord
-
För
-
Energiskt värde316 kcal
-
Lipidfetter13 g
-
Kolhydrater / kolhydrater0.1 g
-
Socker46 g
-
Proteiner30 g
-
Salt0.49 g
Specifikationer
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
3 frågor
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.