Ekologisk mynta citron ingefära vattenkefir
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
-
Inte för mycket ingefära eller mynta smak. Helt besviken
Pas trop de goût de gingembre ou de menthe. Totalement déçue
Översätts från naturitas.fr
Se original
Ekologisk mynta citron ingefära vattenkefir recensioner
Baserat i 1 recension
-
5 stjärnstjärnor0
-
4 stjärnstjärnor0
-
3 stjärnstjärnor1
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Bionsan Bio Mint Lemon Ginger Water Kefir är en probiotisk, isotonisk och uppfriskande vattenkefirdryck med mynta, citron och ingefära. Behaglig, organisk, hälsosam och uppfriskande, den innehåller levande, aktiva mikroorganismer, mycket välgörande för hälsan, som underlättar matsmältningen, skyddar tarmfloran och immunförsvaret.
Indikation
Kefir är en symbiotisk koloni av mikroorganismer, mikroorganismer och jästsvampar, med vilken en dryck som fermenteras i sockervatten erhålls. Det är en kultur som bildas av ett stort antal arter av mjölk- och ättiksmikroorganismer, och jästsvampar som lever i symbios, det vill säga de är beroende av varandra. Den är väldigt låg i kalorier och nästan utan socker eftersom kefiren har konsumerat det genom jäsningsprocessen.
- Mynta är rik på vitamin B9 och kalium.
- Citron innehåller C-vitamin och hjälper till att reglera blodtrycket.
- Ingefära hjälper oss att undvika förstoppning, lindra buksmärtor och förbättra matsmältningen.
Intagsläge
Det rekommenderas att dricka under och efter fysisk aktivitet. Även om du konsumerar det både på fastande mage och före måltider; du kommer att få tillgodogöra dig det mycket bättre. Ta 160/170 ml dagligen i 18/20 dagar (en tredjedel av flaskan). Drick mycket kallt. Skaka innan förtäring och öppna försiktigt.
Försiktighetsåtgärder
Kan innehålla spår av gluten, soja, nötter, sesam och selleri.
Lagringsförhållanden
Förvara på en sval och torr plats, borta från ljus- och värmekällor. När den öppnats, förvara den stängda flaskan i kylskåpet i högst 5 dagar.
Ingredienser
Vatten, Agavesirap*, Mintinfusion*, Rörsocker*, Citronkoncentrat*, Ingefära*, Aromer, Fermenter: Lactococcus lactis, lactococcus cremoris, lactococcus diacetylactis, lactocccus casei, lactobacilus acidophilus och kluyveromyces marxianus.
(*) Från ekologiskt jordbruk.
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
1 frågor
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.