Vitamin E 250 IE
Spara med dessa paket
-
Säker betalning med:
Produktvärden
-
Sojafri Indikerar frånvaro av soja eller derivat, men kan innehålla spår
-
Glutenfri Det garanterar att gluteninnehållet i slutprodukten är lika med eller mindre än 20 mg / kg
-
Laktosfri Indikerar laktos frånvaro, men kan innehålla spår
-
Vegetarian Det innehåller inte djur, men kan ha derivat av dessa som mjölk, ägg eller honung
-
Jästfri Indikerar frånvaro av jäst eller derivat, men kan innehålla spår
-
Det är en högkvalitativ produkt till ett mycket bra pris
Es un producto de gran calidad a muy buen precio
Översätts från naturitas.es
Se original
Vitamin E 250 IE recensioner
Baserat i 1 recension
-
5 stjärnstjärnor1
-
4 stjärnstjärnor0
-
3 stjärnstjärnor0
-
2 stjärnstjärnor0
-
1 stjärna0
Beskrivning
Lamberts Vitamin E 250 IE är ett viktigt tillskott för att reglera kemiska processer i kroppen.
Fastigheter och fördelar med Vitamin E 250 IE
Det finns två huvudgrupper av vitaminer: fettlösliga vitaminer, som vitamin A, D och E, som kan lösas upp i fett och lagras i kroppen, och vattenlösliga vitaminer, som vitamin B och C, som är vattenlöslig och kan inte lagras av kroppen kan lagras.Naturligt vitamin E (d-alfa-tokoferol) har vetenskapligt visat sig ha dubbelt så stark styrka som dess syntetiska motsvarighet (dl-alfa-tokoferol) och har förebådats av många forskare som en av de viktigaste dietantioxidanter som är kända för mannen.
Vitamin E skyddar varje cell i kroppen mot oxidativ stress orsakad av reaktiva föreningar som kallas "fria radikaler", och dessa skyddande egenskaper har satt vitamin E i centrum för världsomspännande forskning.
Lamberts tillför vitamin E i sin naturliga d-alfa-tokoferolform, eftersom det är den form som det förekommer i mat. Forskning visar att naturligt E-vitamin har överlägsen biologisk aktivitet och lättare tas upp och kvarhålls i kroppen än syntetiskt E-vitamin. Den syntetiska formen kallas dl-alfa-tokoferol, och det är den billigaste och vanligaste formen som används i många E-vitaminprodukter.
Vitamin E som används i Lamberts produkter kommer naturligt från vegetabilisk olja och i våra produkter är standardiserat till d-alfa-tokoferol, men andra tokoferoler finns.
Detta vitamin, liksom andra fettlösliga näringsämnen, kan mätas i mikrogram (µg) eller internationella enheter (IE). 1 mg D-alfa-tokoferol = 1,49 IE
Det finns vetenskapliga studier som tyder på att det kan hjälpa till att upprätthålla hjärtats välbefinnande genom att förhindra att fleromättade fetter i kroppen omvandlas genom oxidation till mättade fetter, och på så sätt skyddar alla membran, inklusive de i lungorna och blodkärlen.
Lamberts Vitamin E tillverkas i Storbritannien i lokaler som arbetar under strikta GMP-läkemedelstillverkningsstandarder. Vårt E-vitamin extraheras från en naturlig vegetabilisk olja och levereras i gelatinfria kapslar.
�Hur tar jag Vitamin E 250 IE?
1 kapsel 1 till 2 gånger om dagen med mat.
Försiktighetsåtgärder
Hypertensiva personer som kompletterar med vitamin E bör börja med en låg mängd IE (internationella enheter) och gradvis öka mängden under överinseende av vårdpersonal. De som använder receptbelagda blodförtunnande mediciner (antikoagulantia) eller acetylsalicylsyra bör rådfråga sin läkare innan de använder E-vitamintillskott.
Lagringsförhållanden
Förvara på en sval, torr plats, skyddad från ljus och utom räckhåll för mindre barn.
Sammansättning av Vitamin E 250 IE
För 1 kapsel:
Vitamin E (d-alfa-tokoferol) (168 mg).
-
Det finns inga frågor för den här artikeln än.
Frågor och svar
Ställ en fråga om den här artikeln så får du svar från en enorm Naturlovers community
Om du inte ser det, kolla skräppost, det kan ha markerats som skräppost.